Hopp til produktinformasjon
1 av 1

jålete.no

Øyekrem That`so 30ml

Øyekrem That`so 30ml

Vanlig pris 590,00 NOK
Vanlig pris Salgspris 590,00 NOK
Salg Utsolgt
Avgift inkludert. Frakt beregnes ved kassen.

That´so Eye Revitalizer Smooth Effect 30ml er en fantastisk øyekrem med "Cosmetic Drone Technology"

Øyenkremen er dobbelt så stor som de fleste øyenkremer, hele 30ml.

Kremen er lett, trenger raskt inn i huden og er designet spesielt for den sarte og tynne huden rundt øynene.

Øyenkremen har en "anti-age" effekt som er oppstrammende, reduserer poser og mørke ringer under øynene.

Hvordan benytte:

Påfør en liten dråpe med pipetten ytterst under øyet og masser lett kremen inn med lette bevegelser innover og opp over øyebenet. 

Benytt øyekremen morgen og kveld på en ren hud.

Aktive ingredienser:

BOTOX DRONE

Denne nye "botulinum-mimetic action technology " reduserer fine linjer og tidlige aldringstegn i huden rundt øynene effektivt. Peptidene i øyenkremen hindrer muskelsammentrekninger som gir en glattere og jevnere hud hvor fine linjer synes mindre, akkurat som en botoxeffekt. Resultatet blir et lysere og jevnere inntrykk av huden rundt øynene.

PHYTO-COMPLEX OF ALMOND OIL, OLIVE OIL, LINSEED OIL AND BORAGE OIL

Med masse antioksidanter er fuktighetsgivende og gir derfor huden bedre elastisitet. All energien fra Enzymatiske aktive oljer, rik på fettsyrer som Oleic acide og Palmitic acide, essensielle fettsyrer (linoleic and alpha-linoleic) og ingredienser kjent for sin metaboliske og anti-inflammatoriske effekter som gamma-linoleic acid. Phytocomplex med en høy grad av biotilgjengelighet og rask og effektiv absopsjon på cellenivå. Fantastisk absorberingsevne, etterlater huden silkemyk og velpleid.

BAOBAB OIL

Med masse antioksidanter og sin elastisitetsgivende effekt. Baobaboljen er en ren og verdifull olje rik på essensielle fettsyrer. oleic acid, linoleic and linolenic acids. Med sine antioksidenter er dette en mykgjørende, utglattende og helende ingrediens.

ARBUTIN

 

Arbutin er et derivat av hydrokinon, kjent for sine lysnende egenskaper. Dette er et naturlig  aktivt stoff som finnes i bjørnebærblader. Denne planten er utbredt i Japan og resten av Asia og benyttes for mørke flekker på huden, for å dempe "gråhet og trøtthet" i det sarte ommerådet rundt øynene og gi ny glød og glans.

ACTIVE WATERS OF FENNEL AND CUCUMBER

Denne spesielle ekstraksjonsprosessen uten løsemidler sikrer at de aktive ingrediensenes virkestoffer ikke kompromitteres. Med fantastik fuktighetsgivende, beroligende og forfriskende egenskaper har disse til alle tider blitt benyttet i naturlig kosmetikk beregnet på øyeommerådet for å hindre trette øyne og mørke ringer.

Vis alle detaljer